sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Ovikranssin tuunaus

Ostin Kodin Ykkösen alennusmyynnistä kaikenkenlaista joulukrääsää ensi joulua ajatellen. Kaikki joulutavarat oli siellä -70 % alennuksella. Tämä valkoinen kranssipohja maksoi alunperin 8,99 € eli sain sen hintaan 2,70 €! Ostin sen ajatellen, että siitä voisi tuunata keväisen lisäämällä siihen jotain värikästä.


Eilen sain inspiraation aloittaa. Katselin askartelutarvikkeita ja mietin, mistä aloittaisin. Paperinaruja en ollut käyttänyt pitkään aikaan ja päätin kokeilla mitä niistä syntyisi. 

 
Taivuttelin aluksi vaaleansinisen kukan ja totesin sen olevan liian haalea sinällään. Taustalle kieputin tummansiniset terälehdet tehostamaan vaaleansinistä väriä. Liimasin kukat yhteen ja leikkasin huovasta vaaleanpunaisen ympyrän, jonka päälle vielä kranssissa alunperin olleesta ruskeavalkoisesta ruutunarusta pienemmän ympyrän. Lopuksi leikkasin vielä vihreästä huovasta kukalle verholehdet.


Alakulmaan lisäsin vielä kaksi pientä rusettia päällekkäin, ja niiden päälle liimasin pienen paperikukan.Vaaleanvihreät narut kieputin kranssin ympäri jotta väriyhdistelmä olisi pirteämpi.


Valmis kranssi näyttää tältä ja sen on nyt kiinnitetty ulko-oveen.

Huomenna alkaa arki ja palaan opparin pariin. Kirjoittelen kuitenkin taas, kun saan jotain askartelujuttuja valmiiksi. Siihen asti, näkemiin! :D

2 kommenttia: