lauantai 11. joulukuuta 2010

Käpykorvakorut ja muuta

Nämä joululahjat on jo annettu ja avattu ja siksi saan ilon esitellä pakettien sisältöä. Korvakorut on tehty pienistä kävyistä, jotka on sprayattu hopeisiksi ja niihin on lisätty hiukan kimalleliimaa luomaan hohdokkuutta. Lahjan saajat pitivät lopputuloksesta ja olen siitä niin onnellinen!

Tein myös samoihin aikoihin tämäm korvakorutelineen vanhasta kehyksestä, johon laitoin kuvan sijaan Novitan Katri langasta virkkaamani palan. Teline ei ole vielä päässyt käyttöön, koska sille ei ole löytynyt tilaa. "Kehyksestä korvakorutelineeksi" -idea hautui pitkään, mutta ensimmäisen kerran näin sen muistaakseni tässä blogissa. Mielestäni kiva idea, kun saa lempikorvikset käden ulottuville, eikä tarvii kaivella niitä sieltä korurasiasta. Tack så mycket!

Tässä vielä lahjat kokonaisuudessaan ja nämähän olivat niissä kahvipaketti -joulupusseissa.

6 kommenttia:

  1. Oi, mikä mahtava idea tehdän kävyistä superhienot korvikset!! Apinoin, jos saan luvan! :D

    VastaaPoista
  2. Voi kuule anna mennä :D Hauskaa, jos saan jonkun innostumaan tekemistäni jutuista. Kiva kun kysyit luvan ja anteeksi kun kesti näin kauan vastata. Huomasin kommenttisi vasta nyt.

    VastaaPoista
  3. tosi hyvä idea hei tuo korvakoruteline! sellaisen voisin kanssa joskus askarrella :) t. anni

    VastaaPoista
  4. Joo Anni anna mennä! :D Tosi helppo tehdä ja on samalla ihan kiva sisustuselementti :D

    VastaaPoista
  5. Pitää muistella, että miten sitä virkattiinkaan:D

    VastaaPoista
  6. Joo, mulla lähti viime kesänä toi opettelu ihan alusta. Aluksi piti opetella hiirenhäntää :D Aika nopeesti sitä sitten oppi. Neulomista en oo yrittänyt taas pitkään aikaan. Mä oon tällanen apina, jolle sopii paremmin vain yksi tikku :D

    VastaaPoista