perjantai 10. joulukuuta 2010

Kierrätetyt joulupaketit

Ensi maanantaina on tämän vuoden viimeinen koulupäivä, mikä tarkoittaa, että asustan siitä eteenpäin taas pääasiallisesti kotikaupungissani soluasunnon sijaan. Siksi annoin jo joululahjat kämppiksilleni, sekä luokkakaverilleni ja koitin samalla uutta lahjojen paketointimenetelmää. Paketit on siis tehty nurinpäin käännetyistä, pestyistä kahvipaketeista. Silittämistä leivinpaperin läpi olisi voinut tietysti kokeilla, jos olisi ollut silitysrauta mukana. En ole omaksunut kahvipaketeista tehtyjä kasseja tai kransseja, mutta tämä uusiokäyttötarkoitus oli kyllä hauska. Idea ei ole omani vaan bongasin sen täältä. Kiitokset kirjoittajalle idean jakamisesta.

Paketin yleisilme oli aika hailu ennen näitä kortteja.


Ja turha luulla, että osaisin pirtää noin hyvin :D Malli on jostain jouluaskastelukirjasta.


Tontuilla on kiire tähän aikaan vuodesta :)

Takimmainen paketti jäi taittelematta, koska sisältö oli liian korkea.

Esittelen myöhemmin hiukan pakettien sisältöä, mutta en vielä :)

2 kommenttia:

  1. Vähänkö vänkä idea! Ite oon suosinut paketoinnissa nättejä sanomalehtien sivuja, mut kahvipaketit pääsee kyllä kokeiluun tänä jouluna.

    VastaaPoista
  2. Hyvä, pieni vääntö on aina siinä kahvipaketin kääntämisessä nurinpäin ja sen suoristamisessa, mutta kaitpa se on sen arvoinen :) Ei oo hullumpi idea tuo sanomalehtipaketointikaan. Mäpäs voisin taas kokeilla sellaista. Kiitos :)

    VastaaPoista