keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Rautalankapuu

Eilen ja toissapäivänä innostuin tekemään lisää rautalankatöitä. Puhuin jo loppiaisena kavereille, siitä miten rautalangasta olisi mahdollista taivutella vaikka mitä. Olen nähnyt naulakoita, tervetulokylttejä, tuikkukuppeja ja saippuan alusia muiden blogeissa. Tosi kivoja kaikki. 

Halusin itsekkin tehdä jotain "isompaa" ja tilaisuus ja tarve tuli, kun siirsin parvekkeen kukkapäydältä viimeisetkin joulukoristeet pois. Pöytään olen kiinnittänyt sydänvalot, joten alahylly oli valmiiksi valaistu. Siihen kaipailin jotain ja päätin tehdä puun. Katsoin googlettamalla mitä löytyy, muttei mikään ollut aivan sellainen kuin halusin. Halusin puuhun pehmeät linjat, väriä ja iloisuutta. Piirsin paperille hahmotelman ja aloin taivuttelemaan.

Lopputulos ei ollut ihan samanlainen kuin hahmotelma, vaan oikeastaan paljon parempi! Kävin eilen askarteluliikkeessä ostamassa lisää helmiä ja nauhoja. Käytin niitä koristeluun. Kuten kuvasta näkyy, ovat vaalea turkoosi ja vaaleanvihreä nyt sydäntä lähellä. Myös vaaleanpunainen pyrkii takaisin kotiini ainakin kukkien väreissä.
Hahmotelma
Päivällä
Details
Juuret maassa kiinni pitää oksan valoleikki soi..
Yöpuulla, Puu yöllä

Tähän sen laitoin


Tämä opiskelija lähtee nyt kirjastoon, jottei menisi kallista opsikeluaikaa hukkaan! :D Hauskaa viikon jatkoa. Lähipäivinä luvassa lisää rautalankatöitä. Ihanaa, kun on kivoja töitä jonossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti