sunnuntai 8. tammikuuta 2012

Loppiaisen peli-ilta


Iso kiitos ystävät hauskasta peli-illasta! Tässä tulee pitkähkö selostus Loppiais illan tapahtumista.

Joulukoristeet kaappiin, makaronilaatikko uuniin, Rocky road suklaaherkku jääkaappiin ja ystävien pitäisi pian jo tulla. Paras kaverini L tuli ensimmäisenä, enkä ruoanlaittotohinoissani meinannut kuulla, että oveen koputettiin. Pikasiivous, kynttilöiden sytytys ja ruokapöydän siirto keskelle olohuonetta ja parin pelin koekierrokset, koska lautapelien säännöt olivat päässeet jo unohtumaan.

Syötiin, juotiin ja pelailtiin samalla odottaen, että saadaan koko porukka kasaan. Illan aikana pelattiin Dominoa, Compatibilityä, Yatzya ja Cluedoa. Valitettavan huono on omistamieni lautapelien saldo. Nyt täytyy kyllä ryhdistäytyä ja hankkia lisää! Onhan meillä toki myös vanha Trivial ja rappakalja, mutta 80-luvun Trivialin kysymykset ovat hiukan haastavia. :)

Aivan täysin ei tämäkään postaus taida karata aiheesta, sillä yhdessä välissä kannoin askarteluvälineet pöydälle ja vaadin kavereitani askartelemaan (toivottavasti ei jäänyt traumoja). K ja minä taivutimme rautalangasta kuvioita, minä perhosen ja K sydämen. Sydämeen ajattelin K:n luvalla virkata myöhemmin kehyksen tähän tyyliin. Sillä aikaa L keskittyi yhteen lempiasioistaan, koruihin. Hän oli joskus antanut koruja (joista esim. lukko irronnut) askarreltavakseni ja teki eräästä vanhasta käsikorustaan nätin kaulakorun.




Väkerreettin sitä illan aikana vielä muutakin. L teki Dominopalikoista hauskan tornin, jonka sortuminen oli muutaman kerran lähellä, kun talon miehet Risto (katti) ja S tulivat liian lähelle sohimaan. Valokuva piti ottaa kiireesti, että ehtii ikuistaa. Mutta eikos olekkin hauskat kuviot palikoiden pohjassa? (kuva)

Ilta päätettiin huipentaa (no se mikään huipennus ollut) lähtemällä keskustaan ja sitä vartenhan piti "ehostautua". Myöhemmin töidensä takia saapunut J  kysyi, osaako kukaan meistä tehdä "smoky eye" silmämeikkia ja K kertoi osaavansa. Me muut emme tosin omistaneet tai ei ollut mukana kovinkaan kattavaa luomivärien väriscaalaa ja siksi K kävi nopeasti kotonaan (200 m  päässä) hakemassa meikkipaletin ja taiteilu sai alkaa (kuvat). Täytyy sanoa, että todella hienot meikit oli kaikilla kolmella lähtijällä! Kuvissa näkyy millaiset tuli. Ensi kerralla toivottavasti myös L lähtee mukaan ja saa taiteilijamme käsittelyn :D

Mielestäni ilta oli kiva ja toivottavasti saan uusia lautapelejä ensi kerraksi, jolloin saatetaan pelailla isommassa porukassa ja kenties eri paikassa? Vaihtelu virkistää. Enpä ole koskaan aiemmin järjestänyt peli-iltaakaan. 

Tällä kertaa en ollut kameran takana, ja siksi kiitän L:aa kaikista kollaasin kuvista. Valitettavasti hän ei itse esiinny kuvissa. Toivottavasti jaksoitte lukea, vaikkei aihe ihan täysin blogin muuta sisältöä nyt vastannutkaan!
Sain myös pikaiselta vierailijalta Ju:lta tosi kivan askarteluun liittyvän lahjan, jonka haluan esitellä blogissa myöhemmin!
Saga

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti