sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Sydämiä ikkunalla ja kissanruokapurkissa

Aivan ensiksi haluan kiittää suklaamarenkia a) hänen ihanasta blogistaan b) hänen blogiinsa postaamastaan ideasta, taivutella rautalangasta sydämiä, jotka päällystetään virkaamalla. Tässä linkki hänen blogiinsa. http://suklaamarenki.blogspot.com/  
Meillä ei ollut mitään ikkunakoristetta, vaan nytpä on. 
Aurinkokin näyttäytyi juuri ennen kuin painui taas mailleen.
Whiskas annospussilaatikkolla on nyt talvireleet yllään. Ikuisuusprojektihan tämä on ollut siinä mielessä, että me säilytetään kissanruokaa tietyssä paikassa näkyvillä ja käden ulottuvilla. Räikeä pinkki kuosi pisti aina silmään, eikä mikä tahansa kori kelvannut, sillä laatikko mahtuu vain juuri ja juuri säilytyspaikkaansa. Pitkään on siis etsitty sopivaa koria, ja juuri kun löysin sellaisen, oli sille kuitenkin enemmän tarvetta eri paikassa. (Enkä voinut ostaa kahta, koska kyseessä oli erikokoisten laatikoiden setti 10€)
Siksi päällystys oli paras vaihtoehto. Eli, yksi kerä Katri-lankaa, kaulaliinamainen luomus ja eikun liimaamaan. Koristeeksi laitoin vielä aiemmin päivällä tekemäni sydämen. Sydämen sisälle ajattelin (en vielä keksinyt miten, ideoita?) kirjoittaa cat, tai oman kattimme nimen :) Pohja on muuten erään vehnäkorin kansi, jota voi käyttää nyt myös tämän kantena.
Ruokalevolla

2 kommenttia:

  1. Onpa söpö virkattu laatikko! Ajaa tarkotuksensa varmasti mainiosti..

    VastaaPoista
  2. Kiitos paljon, Kyllä se pinkin pahvilaatikon voittaa :)

    VastaaPoista