keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

___Kylppärin uusi virkattu matto___

Matto on virkattu oman pään mukaan yhdistelemällä eri osia eri ohjeista. Tämä oli taas sellainen virkkaan, purkaan, virkkaan -projekti, joka ei ottanut loppuakseen. Olen kuitenkin melko tyytyväinen lopputulokseen. No miksi sitten vaaleanpunainen matto, niin syy piilee siinä, että kylpyhuoneen (johon matto siis tulee) "sisustus" on pikkuhiljaa alkanut muuttua sinisestä vaaleanpunaiseksi. Sanoi mies siihen sitten mitä tahansa. Luulenpa, että kun kannan maton kotiin, tulee viimeinen se lopullinen -"EI ENÄÄ", kommentti mitä olen vähän pelännyt :) Voin kuitenkin lohduttaa itseäni ja häntä sillä, että jos joskus muutetaan yhteen, niin vessamme ei tule olemaan sisustukseltaan vaaleanpunainen.

Vielä pitää höyrystää matto muotoonsa niin hyvä tulee. Pitäisköhän mun oikeesti ostaa se silitysrauta :)
Maton yksityiskohtia.
Koska matto on virkattu matonkuteiden sijaan langasta, yritin saada lisää paksuutta virkkaamalla samaa kohtaa useampaan kertaan.
Matto on virkattu Novitan Flipflop - langasta koukulla 3,5 ja lankaa kului noin 2 kerää. 
Kylpyhuoneen vaaleanpunaisuus.
Kynttilänjalat kirppikseltä, saippua from Spain.
Tästä kaikki lähti. Sain muistaakseni siskolta joululahjaksi (2009) tuon "Rose" laatikon, jossa oli kaksi saippuaa ja tuo pieni valkoinen pyyhe. En halunnut heittää laatikkoa pois ja luonnollisesti se päätyi kylppäriin. Huivi, etualan saippua ja ylhäällä oleva harsotuoksupussi ovat Espanjan tuliaisia (itselleni). :)

Vielä ihan hiukan vaaleanpunaista luvassa lähipäivinä.

Kevättä!

<3

3 kommenttia:

  1. Ihana matto! Mikä ton halkaisija on?

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kommentteja! <3 Kiitosta!:) Halkaisija on noin 45 cm. Pieni matto pieneen kylppäriin. :)

    VastaaPoista