maanantai 1. marraskuuta 2010

Pipo, lapaset, kaulaliina ja muita virkkauksia

Halloweenin mentyä on aika aloittaa joululahjojen suunnittelu. Tänä vuonna teen ystäville ja perheelle niin paljon itse tehtyjä lahjoja kuin mahdollista. Kun aloittaa hyvissä ajoin, kuten tänä vuonna tein, voi saada aikaan ihan kivojakin juttuja. Paljon on jo valmistunut, mutta en tietenkään laita kuvia esille tänne kun vasta joulun jälkeen, ettei yllätykset paljastu :D Tässä kuitenkin aijempia virkkaustöitäni. Korostan, etten ennen viime kesää osannut virkata kuin hiirenhäntää, eli taitoni ovat hiukan lapsen kengissä. Kun ei ole liian pikkutarkka niin kyllähän näitä käyttää... (ainakin pimeällä :D)
Salomoninsolmu kaulaliina tosi rumasta langasta.
Elämäni ensimmäiset itse tekemäni villasukat. Novitan Katri langasta. Yhdellä kerällä selvittiin.
Pipo, lapaset ja kaulaliina, joissa koristeina kukat ja helmet. Näihin upposi yhteensä 2 Novitan Katri lankakerää. Nämäkin kukin ensimmäisiä laatuaan. Ensimmäisessä lapasessa kesti 6 tuntia. Toinen valmistui kahdessa tunnissa, kun ei enää tarvinnut opetella ohjeiden lukemista. Haha. On mulla pitkä pinna.
Bestikselle tein villasukat, luumun värisestä Novitan Isoveli langasta. Ja yllätys, kukat koristeina.
Poncho osa 2. Ensimmäisestä yrityksestä tuli liian nafti, vaikka aika slim-fit on tuokin. Siinä on salomoninsolmua ja vähän jotain muutakin :)
Ilkeä rotta, jolle en löytänyt kuin yhden silmän. Siitä tulikin siis merirosvo.  Rotta vahtii olohuonetta opiskelija-asunnossamme.
Vaaleansinisten keittiöpyyhkeiden yms. keittiötavaroiden innoittamana syntyivät nämä samikset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti